середа, 29 жовтня 2008 18:45

На АвтоКрАЗі скоротили робочий тиждень

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" (Кременчук, Полтавська область) ухвалила рішення про скорочення робочого тижня з п`яти до чотирьох днів.

Як повідомили у прес-службі підприємства, відповідний наказ по заводу вже підписаний і почав діяти цього тижня.

Як наголошується в повідомленні, ці дії пов`язані зі зниженням обсягів виробництва через скорочення фінансування з боку банківських систем.

У прес-службі також зазначили, що розроблено положення, яке передбачає чергове підвищення зарплати працівникам заводу на 11% із 1 листопада 2008 року.

Разом із тим, у прес-службі підкреслили, що ситуація в холдинговій компанії "АвтоКрАЗ" стабільна, виробництво автомобілів "КрАЗ" продовжується й компанія планує вийти до кінця року на обсяги, рівні минулорічним.

ТОВ "Кременчуцький автоскладальний завод" (Кременчук, Полтавська область) планує скоротити з листопада робочий тиждень із 5 днів до 4 днів. Як зазначають на підприємстві, згідно із законодавством, воно має право за тарифною угодою зменшити ліміт робочого часу не більше ніж на 10%. Таким чином, зарплата на підприємстві впаде на 10%, а з урахуванням преміальних – на 14%.

ВАТ "Кременчуцький колісний завод" (Полтавська область) із 1 листопада переходить на триденний режим роботи. Скорочення робочого тижня пов`язане зі зменшенням обсягів виробництва підприємства. Разом із тим, про скорочення кадрів поки не йдеться.

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" випускає 27 основних моделей і майже 150 модифікацій та комплектацій великотоннажної автотехніки, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На АвтоКрАЗі скоротили робочий тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі