вівторок, 20 травня 2008 08:24

На аукціоні Подкопаєва кокетувала з Шуфричем і Горбалем (ФОТО)
6

Ліля і три
Ліля і три "регіонали": Євген Геллер, Василь Горбаль і Нестор Шуфрич
Четверо
Минулої п"ятниці "в гостях" в олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої "красиво відбирали гроші". Так пожартував про благодійний аукціон "Зірки - дітям" його ведучий Андрій Доманський.

При цьому молодий чоловік потішив тих, хто прийшов зробити свій благодійний внесок: "Приймається все: долари, картки, коштовності, телефони Верту"...

А "відчути радість звільнення від матеріальних цінностей" на вечір до фонду Подкопаєвої завітали в основному політики і бізнесмени. Зірок як таких особливо видно не було.

Метою акції, за словами організаторів, було зібрати гроші на створення фільму про дітей-сиріт і національне усиновлення. Це стане своєрідною соціальною рекламою, яку планують показати у переддень дня святого Миколая.

Якою буде назва фільму і хто буде його знімати - наразі таємниця. Відомо тільки, що режисер майбутньої стрічки працював над стрічкою про Голокост і Бабин Яр. Тож, можна припустити, що йдеться про режисера Сергія Буковського.

"Фільм буде дорогим, дуже якісним, з хорошою графікою й анімаціями", - розповів "Життю" чоловік зіркової спортсменки Тимофій Нагорний.

На самому аукціоні були представлені 15 фотокартин із зображенням дітей, зроблених Олександром Шимбаровським.

За матеріалом: TabloID.
Зараз ви читаєте новину «На аукціоні Подкопаєва кокетувала з Шуфричем і Горбалем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі