пʼятниця, 16 травня 2008 15:44

На аргентинській кондитерській фабриці поліція знайшла 250 кг кокаїну

На кондитерській фабриці в околицях Буенос-Айресу поліція вилучила більше 250 кілограмів кокаїну.

За даними прес-служби, кілограмові пакети з наркотиком були заховані в бочках з фруктовою сумішшю айви і персика. Цей кокаїн мали переправити через Португалію до Іспанії.

Повідомляється, що поліція затримала сім людей, зокрема господаря перукарні, яку часто відвідують футбольні зірки.

Слід зазначити, що це вже друга велика операція аргентинської поліції з початку року. Два тижні тому в Буенос-Айресі було заарештовано трох наркоторговців, які також готували вантаж до Іспанії. Тоді у них було вилучено 470 кілограмів кокаїну.

Як відомо, Аргентина є транзитним пунктом на шляху постачань цього наркотика до Європи з Болівії і Перу. У зв"язку із збільшенням виробництва коки в цих країнах, вважає місцева поліція, за три роки незаконний оборот кокаїну в Аргентині збільшився майже удвічі.

До речі, нещодавно Колумбійська поліція заарештувала в п"ятницю наркобарона Мігеля Анхеля Мехію - другого з двох братів-близнюків, які стояли на чолі великого наркомафіозного клану, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На аргентинській кондитерській фабриці поліція знайшла 250 кг кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі