неділя, 10 лютого 2008 18:31

На американку подали в суд за дуже енергійне рукостискання

Американському адвокатові пред"явили звинувачення в протиправному застосуванні сили за те, що вона, як стверджується, сильно трясла руку федерального обвинувача під час рукостискання

Авдокат Кеті Брюер Рентас, якій 49 років, захищала в суді штату Флоріда свого чоловіка, якого у результаті засудили до 90-денного домашнього арешту за наркотики і порушення умов дострокового звільнення. Після вироку суду, адвокат підійшла для рукостискання до обвинувача Дженніфер Кин і, за словами очевидця, вона почала трясти руку Кін з такою силою, що ледь не вирвала її. "Під час рукостскання Брюер робила швидкі рухи рукою вгору і вниз і направляла Кін ближче до землі, так що остання майже впала", - сказав офіцер безпеки суду.

Після затримання і розгляду, Брюер Рентас була відпущена з ув"язнення під заставу в 100 тисяч доларів. За її словами, вона не хотіла заподіяти Кін шкоди.

Разом з тим, прес-секретар з органів юстиції повідомив, що напад на федеральне посадове обличчя є серйозною дією і якщо Брюер Рентас визнають винною по пред"явлених звинуваченнях, то їй загрожуватиме рік в"язниці, повідомляє в неділю телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «На американку подали в суд за дуже енергійне рукостискання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі