четвер, 31 травня 2007 20:05

На Абдулова і Ярмольника поскаржилися в прокуратуру

Газета "Твій День" поскаржилася в прокуратуру на акторів Олександра Абдулова і Леоніда Ярмольника.

У статті, опублікованою газетою в розділі "Події", повідомляється, що в ніч на 30 травня актори побили кореспондента видання Марата Савченко, коли він спробував сфотографувати їх біля виходу з Центрального будинку літераторів. Там Абдулов святкував свій день народження. У останньому абзаці замітки "Твій день" особливо відзначає, що просить рахувати публікацію "офіційним зверненням в прокуратуру".

Відразу після інциденту відправився в травмпункт, де зафіксували його пошкодження, а потім написав за фактом побиття заяву в міліцію.

Олександр Абдулов відомий своїми напруженими відносинами з пресою. У травні 2006 року Олександр Абдулов став ініціатором звернення до президента РФ про внесення поправок до законодавства про ЗМІ, підписаного багатьма відомими діячами культури, в тому числі звернення підписав і Леонід Ярмольник.

"Ми просимо в терміновому порядку розробити і внести необхідні уточнення до законодавства про ЗМІ, чинне цивільне і цивільний-процесуальне законодавство, які були б направлені на посилення охорони і можливість гарантованого захисту честы, гідності і ділової репутації громадян, захисту особистого життя", - мовиться в листі. Зокрема, пропонувалося заборонити публікацію фотографій і інших зображень без згоди зображеної на них людини, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «На Абдулова і Ярмольника поскаржилися в прокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі