середа, 21 листопада 2007 20:23

МЗС Росії попросив Україну утриматись від коментарів стосовно "мазутної" аварії

У МЗС Росії заявляють про недоречність на даний час будь-яких проміжних коментарів діяльності спільної російсько-української робочої групи з ліквідації наслідків шторму в Керченській протоці.

Про це заявив офіційний представник МЗС Росії Михайло Каминін у зв"язку з заявою керівника прес-служби МЗС України про те, що українська сторона буде вимагати від російських судновласників компенсації за заподіяння шкоди екології в Керченській протоці.

"Усі питання, що належать до ліквідації надзвичайної ситуації в Керченській протоці, у даний час розглядаються в рамках створеної відповідно до рішення голів урядів Росії й України спільної російсько-української робочої групи", - заявив Каминін.

"Думаємо, що будь-які проміжні коментарі діяльності зазначеної робочої групи й у цілому ходу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в протоці зараз навряд чи доречні", - йдеться в розповсюдженому в середу МЗС Росії коментарі Каминіна.

Він підкреслив, що "до серйозної спільної проблеми треба підходити відповідально".

"Саме такий підхід характерний для українських представників у робочій групі", - заявив офіційний представник російського МЗС, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «МЗС Росії попросив Україну утриматись від коментарів стосовно "мазутної" аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі