пʼятниця, 25 вересня 2020 18:47

МЗС набирає працівників на три десятки посад

МЗС набирає працівників на три десятки посад
МЗС оголошує відкритий конкурс на 31 посаду. Фото: ukrinform.ua

Міністерство закордонних справ оголошує відкритий конкурс на 31 посаду всіх рівнів у центральному апараті відомства.

"Сьогодні ми робимо черговий безпрецедентний крок. Вперше оголошуємо відкритий конкурс на таку велику кількість вакансій - 31 посада усіх рівнів у центральному апараті міністерства", - повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За словами міністра, раніше було максимум 10-15 конкурсів за раз, і лише у закордонних дипустановах. Тепер конкурси відкриті і для чинних дипломатів, і для кандидатів "з вулиці", тому конкуренція буде "висока, але чесна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку віддалену роботу пропонують українцям: вакансії

"Але випробувати свої шанси може/повинен кожен/кожна. Прямо зараз ми завантажуємо вакансії на сайт МЗС у розділ "Вакансії". Шукайте роботу своєї мрії і подавайтеся", - закликав очільник МЗС.

Наприкінці літа кількість вакансій на українському ринку праці зменшилася. Компанії відклали пошуки нових працівників на початок бізнес-сезону - вересень. Зокрема, у серпні менше роботи пропонували у сферах продажів, транспорту, бухгалтерії, юриспруденції, закупівель та домашнього персоналу.

Зараз ви читаєте новину «МЗС набирає працівників на три десятки посад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі