вівторок, 27 листопада 2007 14:30

МВС звільнило трьох обласних начальників ДАІ

Колегія Міністерства внутрішніх справ прийняла рішення звільнити з займаних посад трьох обласних начальників ДАІ та керівника спецпідрозділу "Кобра".

Про це по завершенню колегії повідомив журналістам в.о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

За його словами, "за систематичні порушення" звільнено начальників держдепартаментів ДАІ Київської, Івано-Франківської області, "питання по керівнику Тернопільської області буде вирішено після його повернення з відпустки".

Корнієнко додав, що начальник "Кобри" написав рапорт про звільнення за власним бажанням, "оскільки сказав, що він не може більше тягнути таку роботу".

"Їх звільнено за ті недоліки, які в них накопичувалися", - сказав в. о. міністра, додавши, що звільненим керівникам "періодично робили зауваження, але вони не реагували".

Крім того Корнієнко повідомив про стягнення, які накладені на чотирьох заступників начальника держдепартаменту ДАІ та на шістьох керівник ДАІ в областях.

"Водночас наголошую, що колегія не ставила за мету накладати стягнення, а перш за все мала на меті вирішити питання виходу з тієї кризи, яка у нас склалася у сфері безпеки на дорогах", - сказав він.

У свою чергу віце-прем"єр-міністр Олександр Кузьмук, який також брав участь у колегії, повідомив, що уряд розробив програму щодо виконання указу президента про підвищення рівня безпеки на дорогах.

За його словами, "кількість привселюдно порізаних номерів не вирішить проблеми смертності людей", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «МВС звільнило трьох обласних начальників ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі