середа, 18 листопада 2009 16:59

МВС знайшла вбивцю, який підірвав бізнесмена у Дніпропетровську

МВС знайшла вбивцю, який підірвав бізнесмена у Дніпропетровську

Міліція затримала підозрюваного в причетності до вбивства дніпропетровського бізнесмена В"ячеслава Брагинського 13 жовтня поточного року.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Головного управління МВС в Дніпропетровській області, генерал-майор міліції Анатолій Науменко.

За його словами, слідство розглядає 15 версій мотивів замовленого вбивства бізнесмена. Генерал відмовився деталізувати список версій, відзначивши, що у загиблого Брагинського було декілька серйозних конфліктів в бізнесі.

Науменко відзначив, що за однією з версій перевіряється затриманий, який знаходився в розшуку за раніше здійснені злочини.

"Поки позитивних результатів про причетність затриманого до вбивства Брагинського немає, але ми в цьому напрямі працюємо", - сказав начальник ГУ МВС в Дніпропетровській області.

Науменко відзначив, що затриманий має досвід спецпідготовки (раніше служив в Афганістані). Також під час обшуку у нього було вилучено більше 10 мобільних телефонів і спецапаратури.

За словами генерал-майора, замовлене вбивство готувалося дуже ретельно. "Замовлені вбивства не так швидко розкриваються", - підкреслив начальник міліції Дніпропетровської області.

Нагадаємо, 13 жовтня близько 9.00 в центрі Дніпропетровська на вул. Харківській прозвучав вибух. В результаті вибуху загинув бізнесмен Брагинський, який проходив повз будинок під час вибуху.

Прокуратура порушила кримінальну справу, попередня причина трагедії - вибуховий пристрій, що спрацював.

Слідчим управлінням УМВС в Дніпропетровській області порушена кримінальна справа.

За матеріалом РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «МВС знайшла вбивцю, який підірвав бізнесмена у Дніпропетровську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі