вівторок, 31 липня 2007 15:12

МВС займеться компанією дружини Луценка по "наведенню" преси

Міністерство внутрішніх справ призначило службову перевірку інформації про укладання договорів на надання міліції послуг мобільного зв"язку підприємством-посередником "Українські новітні телекомунікації".

Про це сьогодні, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Суслов.

"Так службова перевірка зараз призначена. Раніше ми це питання не вивчали. ?З"явилась публікація – почали дивитися", - сказав він.

Водночас Суслов зауважив, що порівняно з виявленими в результаті ревізії фінансово-господарської діяльності МВС порушеннями, - "це відносно дрібний епізод".

Минулого тижня у деяких ЗМІ з"явилася інформація про те, що начебто лідер Громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко на посаді міністра внутрішніх справ лобіював інтереси підприємства "Українські новітні телекомунікації", де нібито працює його дружина. За даними ряду ЗМІ, ця фірма мала стати провайдером послуг оператора мобільного зв"язку UMC для всіх працівників органів внутрішніх справ України.

За даними "Української правди", дружина Луценка є фінансовим директором "Українських новітніх технологій", угоду з якою МВС уклало за часів керівництва Юрієм Луценком.

Сам Луценко спростував цю інформацію, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «МВС займеться компанією дружини Луценка по "наведенню" преси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі