пʼятниця, 25 квітня 2008 12:42

Музиканти гурту "С.К.А.Й." полетіли у космос (ФОТО)
6

Музиканти гурту "С.К.А.Й." мало того, що Щебенський кар"єр на космос перетворили, то ще й українського олігарха до своїх космічних штучок долучили.

Протягом доби з 21-го по 22-ге квітня хлопці знімали кліп на пісню, яку знають всі вітчизняні любителі реклами і шоколаду.

Причому декорації для відео на композицію "Подаруй світло" виявилися трохи неочікуваними.

Як і Руслана Лижичко, Олег Собчук і Ко вирішили реалізувати свої дитячі космічні фантазії. Щоправда хлопці пішли далі за Руслану. Якщо співачка лише показала місяць, то "С.К.А.Й." вдягся у скафандри і полетів.

Відправив групу у космос режисер відео Андрій Рожен.

"Це технічно дуже складні зйомки... Але ми не бачимо ніякого сенсу знімати кліпи у ресторанах - такою "творчістю" вже нікого не здивуєш", - каже кліпмейкер.

"Нам подобається "С.К.А.Й.", це вже наша друга спільна робота. Тому ми не зважаємо на труднощі: тут всі працюють на один результат", - додає Рожен.

Тим більше саме у небесному просторі музиканти, віддалені від сімейного щастя та затишку, по-справжньому розуміють їхню цінність.

За сюжетом відео на космонавта, якого грає фронтмен "С.К.А.Й." Олег Собчук, на Землі чекає його сім"я: жінка, дочка та батько.

До речі, на роль батька взяли, як повідомляє прес-служба "С.К.А.Й.", українського олігарха. У "родичах" соліста бойз-бенду опинився президент корпорації "Артор" Микола Рогуцький, який минулого року на дострокових виборах рвався у Верховну Раду від Селянського блоку "Аграрна Україна".

Знімали ж кліп не у надто сприятливих погодних умовах. Відбувалася творча робота групи у Щебенському кар"єрі. Це другий за розмірами кар"єр в Україні, глибина якого складає понад 60 метрів - це вище навіть за 48-метровий будинок у 16 поверхів.

Підмерзлі актори та музиканти, що змокли під дрібним дощем, втратили почуття часу та простору. Зйомки тривали майже 24 години. І протягом цього часу герої кліпу встигли побувати на "космічному кораблі", повернутися у дитинство та навіть зіграти "концерт" у безлюдному кар"єрі.

"Тематика пісні "Подаруй світло" - сімейні стосунки, повернення додому... Це дуже важлива для мене пісня, і я радий, що кліп до неї вийде дуже незвичайним", - фронтмен "С.К.А.Й.".

Відео "Подаруй світло" вийде у двох варіантах. Чим вони відрізняються - поки що секрет, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Музиканти гурту "С.К.А.Й." полетіли у космос (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі