понеділок, 25 червня 2007 08:27

Мусон в Індії забрав життя 130 людей, сотні тисяч людей позбулися даху

Мусон, що просувається по Індії, супроводжується грозами з ураганними вітрами, проливними дощами і повенями, поніс життя більше 130 людей. У чотирьох найбільш постраждалих штатах - Керала, Карнатака, Андхра-Прадеш і Махараштра - позбулися даху і майна декілька сотень тисяч чоловік.

Згідно з поширеною в понеділок офіційною інформацією, тільки в Андхра-Прадеше, де удар стихії припав на прибережні райони, в зоні лиха опинилися понад 330 тисяч жителів 220 сіл і міст. Бурею зметені або серйозно пошкоджено майже 10 тисяч будинків. Втрати худоби оцінюється в більш ніж 8,5 тисяч голів.

Влада робить екстрені заходи з надання допомоги населенню. Створені десятки таборів для розміщення біженців із затоплених районів. Там працюють спеціалізовані бригади медиків, налагоджений безкоштовний розподіл питної води і продовольства, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Мусон в Індії забрав життя 130 людей, сотні тисяч людей позбулися даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі