субота, 12 вересня 2020 11:52

Мусаєва про інтерв'ю з Пальчевським: казав , що я по-узбецьки на нього дивлюся

Мусаєва про інтерв'ю з Пальчевським: казав , що я по-узбецьки на нього дивлюся

10 років тому український бізнесмен і політик Андрій Пальчевський в інтерв'ю журналістці Севгіль Мусаєвій коментував її зовнішність та національність. Про це головна редакторка "Української правди" розповіла у зв'язку з нещодавнім інцидентом під час інтерв'ю політика "ВВС Україна".

Після інтерв'ю бізнесмена, політика й телеведучого Андрія Пальчевського журналістам "ВВС Україна" головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва на своїй сторінці у Facebook розповіла про свій досвід спілкування з ним.

"Переглянула інтерв'ю Пальчевського ВВС. І згадала про свій смішний досвід. Рік 2010-й, Пальчевський – заступник міністра спорту, спливає скандал про російський паспорт. Ми із [журналістом] Олексієм Бойком приходимо на інтерв'ю, і з порога Пальчевський відважує коментар щодо нашої з Льошею вузькоокості. Я починаю ставити запитання про громадянство – і Пальчевський вибухає. Спочатку каже мені, що я по-узбецьки на нього дивлюся, а коли я кажу, що я взагалі-то кримська татарка, робить коментар про те, що татари влаштували в Кафі найбільший ринок невільників у Європі", – розповіла Мусаєва.

Вона зазначила, що інтерв'ю записали, проте потім Пальчевський відмовився його погоджувати.

"Ми його однаково опублікували. Кілька тижнів потому Пальчевського звільнили", – додала журналістка.

Зараз ви читаєте новину «Мусаєва про інтерв'ю з Пальчевським: казав , що я по-узбецьки на нього дивлюся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі