пʼятниця, 13 грудня 2019 12:57

Мухарський розкритикував Зеленського – до його квартири вдерлися силовики

Мухарський розкритикував Зеленського – до його квартири вдерлися силовики
Мухарський розкритикував Зеленського та керівників правоохоронних структур, назвавши брифінг щодо справи Шеремета "шоу, сшитим білими нитками"

Музикант і громадський діяч Антін Мухарський заявив про обшук його квартири у Києві.

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні вночі спецназ виламав двері у моїй квартирі на Подолі, де живуть орендарі. Обшук тривав 5 годин", - повідомив Мухарський.

Подробиці музикант пообіцяв повідомити згодом.

Напередодні він опублікував у мережі відео зі словами підтримки затриманому Андрію Антоненку та розкритикував президента і керівництво силових структур.

"Сьогодні на підтанцьовках Зеленському виступали міністр МВС, генпрокурор, полковники і вищі чини силових структур України... На очах усього суспільства п'ятеро людей були звинувачені у смертних гріхах - у вбивстві іншої людини. Докази не були переконливими. Скоріше, це шоу, щоб розкачати суспільство... Це спланована цинічна атака на чесноти, волю і гідність людей, які у 2014, 2015, 2016 роках захищали суверенітет країни", - сказав Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: Положинський закликав підтримати Антоненка в суді

Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016-го. Йому підклали вибухівку під автомобіль.

У жовтні президент Володимир Зеленський анонсував результати розслідування вбивства Шеремета. Він наголосив, що змінить керівництво МВС, якщо не буде результату.

24 вересня правоохоронці затримали добровольця-учасника АТО Владислава Грищенка на псевдо "Буча". 5 листопада - його дружину Інну Грищенко із позивним "Пума". Їх арештували у справі про замах на вбивство бізнесмена з Івано-Франківська. Пізніше з'явилася інформація, що вони можуть фігурувати у справі Шеремета.

12 грудня слідчі затримали музиканта Андрія Антоненка та волонтера Юлію Кузьменко - їх назвали підозрюваними у вбивстві. П'ятим фігурантом справи назвали військову медсестру Яну Дугарь. Остання на момент убивства Шеремета перебувала в зоні АТО - народний депутат Яна Зінкевич оприлюднила відповідну довідку.

Зараз ви читаєте новину «Мухарський розкритикував Зеленського – до його квартири вдерлися силовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі