середа, 09 квітня 2008 10:41

Мухаммед аль-Фаєд змирився з рішенням суду у справі про загибель його сина і принцеси Діани

Єгипетський мільярдер Мухаммед аль-Фаєд заявив, що не намагатиметься оскаржити вердикт присяжних у справі про загибель його сина Доді аль-Фаєда і принцеси Діани, повідомляє Sky News 9 квітня.

Згідно вердикту, винесеному присяжними, відповідальність за загибель аль-Фаєда і принцеси Діани лежить на водієві їхньої машини, який знаходився в нетверезому стані, і на папарацці, які переслідували автомобіль принцеси.

Аль-Фаєд пояснив своє рішення турботою про безпеку синів Діани - принців Уїльяма та Гарі. Він також сказав, що хоча у винесеному присяжними вердикті упущені важливі аспекти того, що сталося, в ньому міститься головне: причиною загибелі Доді аль-Фаєда і принцеси Діани названий не нещасний випадок, а неумисне вбивство.

Раніше Мухаммед аль-Фаєд намагався довести, що до автокатастрофи причетні британські спецслужби, а також стверджував, що королева Єлизавета і принц Філіп мають бути допитані слідчими, оскільки володіють важливою інформацією у цій справі. Аль-Фаєд подав скаргу до Страсбурзького суду, проте вона була відхилена.

Принцеса Діана і її друг Доді аль-Фаєд загинули в автомобільній катастрофі в Парижі в кінці серпня 1997 року. Сини принцеси погодилися з вердиктом присяжних, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мухаммед аль-Фаєд змирився з рішенням суду у справі про загибель його сина і принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі