четвер, 05 вересня 2019 12:25

"Мрію без болю ходити. Мати сім'ю та дітей" – Ярославу Коваленку потрібна допомога

Автор: Фото надане Ярославом Коваленком
  Під час хвороби одна нога Ярослава стала на 5 сантиметрів коротша
Під час хвороби одна нога Ярослава стала на 5 сантиметрів коротша

33-річний Ярослав Коваленко з села Яснозір'я на Черкащині потребує операції з трансплантації обох кульшових суглобів. Вартість операції та протезів становить 220 тис. грн.

"П'ять років тому в мене почала дуже боліти спина. МРТ показало протрузії. За рік поставили діагноз артроз коксартроз тазостегнових суглобiв 2-го ступеня.

Треба було робити операцію. Тоді вона коштувала 80 тисяч гривень. У мене таких грошей не було. Я вже не міг працювати. А батьки отримують мінімальну пенсію. Допомагали, хто скільки міг, родичі, друзі та однокласники. Грошей вистачало лише на обстеження та лікування. Але стан все одно погіршувався. Тепер маю 4-й ступiнь артрозу коксартозу. Це призвело до деградацiї кульшових суглобiв.

Маю інвалідність. Через нестерпний біль не можу працювати, нормально ходити і жити. В інститутi травматології та ортопедії призначили попереднiй курс лiкування. Треба було пройти реабілітацію. Але не було грошей. За період хвороби ліва нога на 5 сантиметрів стала коротшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софії Шиловій на обстеження рідкісного захворювання потрібно 12 тис. євро

Лікарі кажуть, що операцію треба зробити до кiнця року, тому що це остання стадiя хвороби. На протези і лікування треба 220 тисяч гривень. Я мрію без болю ходити і сидіти. Мати сім'ю та дітей. Влаштуватися на роботу. Самому зібрати таку суму нереально. Тому звертаюсь до небайдужих людей. Дуже прошу допомогти, хто скільки зможе", - розповідає Gazeta.ua Ярослав.

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7427 2727 6838 (Коваленко Ярослав Петрович), контакти: 0 (63) 701 013 37 22.

Зараз ви читаєте новину «"Мрію без болю ходити. Мати сім'ю та дітей" – Ярославу Коваленку потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі