вівторок, 05 серпня 2008 15:43

Мотоцикліста з тяжкими травмами лікарі впустили на асфальт (ФОТО)
6

На Лісовому проспекті, з боку вулиці Братиславської, сталося зіткнення двох транспортних засобів. Мотоцикл Suzuki влетів у Skoda Fabia, яка розверталася через подвійну осьову.

За словами свідків, Fabia рухалася у крайній лівій смузі, і раптово водій вирішив розвернутися через подвійну осьову. Мотоцикліст, що їхав за ним, не чекав на такий перебіг подій і, не встигнувши загальмувати, влетів у лівий бік автомобіля. Від удару водій мотоциклу перелетів через автомобіль і впав на асфальт. Машина ж залишилася стояти перпендикулярно дорозі.

Окрім водія у салоні авто знаходилася його вагітна дружина, яка після ДТП зникла у невідомому напрямі. Сам водій (з Київської області) своєї провини не визнає, мотивуючи тим, що просто відволікся і трохи вискочив на зустрічну смугу. Він був абсолютно спокійний і не особливо переймався через збитого ним хлопця, якому мало того, що не повезло на дорозі, так ще і у кареті швидкої допомоги!

За попередніми даними, він отримав переломи рук і ніг, а також закриту черепно-мозкову травму. І з цими всіма травмами лікарі упустили його на асфальт, коли вже занесли пацієнта на ношах у швидку!

Про силу удару можна судити за пошкодженнями транспортних засобів: повністю розбитий мотоцикл Suzuki, а у Skoda Fabia лівий бік зім"ятий, як фольга, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикліста з тяжкими травмами лікарі впустили на асфальт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі