четвер, 31 липня 2008 19:49

Мотоцикліста шукали 50 міліціонерів

23 липня близько 11-ї вечора в місті Шостка на Сумщині мотоцикліст збив 85-річну жінку. Водій одразу зник із місця пригоди. Потерпілу за 2 год. знайшов проїжджий таксист. Він викликав "швидку", згодом приїхала міліція. Жінка була мертвою.

— Побачили поруч із тілом скалки від розбитого поворотного ліхтаря мотоцикла, — розповідає помічник начальника Шосткинського міськвідділу міліції Тетяна Міняйло, 28 років. — За ними визначили, що мотоцикл старий. Можливо, чеський "Чезет" або "Ява". Півсотні чоловік одразу почали шукати. Ходили по дворах, опитували людей, що живуть поблизу. Близько шостої ранку інспектори Петро Шадурський і Володимир Цьомка знайшли в гаражі одного з приватних будинків понівечену "Яву". Її господар — 20-річний Андрій — у цей час спав на дивані.

Пізніше він зізнався, що не помітив, як жінка опинилася під колесом. Ліхтарі на вулиці не горять, а дорога рівна. Пішоходи часто ходять проїжджою частиною. Про пригоду розповів молодшому братові й одразу ліг спати.

Проти Андрія порушили кримінальну справу. Нині він на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикліста шукали 50 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі