понеділок, 24 вересня 2007 16:09

Мосміськсуд визнав законним заочний арешт Березовського

Мосміськсуд визнав законним заочний арешт підприємця Бориса Березовського, обвинуваченого в розкраданні 13 мільйонів доларів у банку "Сбс-агро".

Суд відмовився задовольнити касаційну скаргу адвокатів Березовського, що вимагали визнати незаконним і необгрунтованим рішення Басманного суду про видачу санкції на арешт підприємця від 7 серпня.

Генпрокуратура РФ вважає, що Борис Березовський організував в 1997 році злочинну групу і узяв у "Сбс-агро" кредит на суму в 13 мільйонів доларів. На ці гроші нібито була куплена вілла Clocher de la Garoupe на Блакитному березі.

Адвокати підприємця стверджують, що Березовський не має ніякого відношення до розкрадання засобів "Сбс-агро".

Раніше з"являлися повідомлення, що у справі про розкрадання грошей банку також проходить Євгеній Швідлер, колишній глава "Сибнефті" і глава компанії Millhouse Capital, що управляє діючими активами Романа Абрамовича. Ще двоє фігурантів - громадянин Швейцарії Ганс Пітер Йені і громадянин Франції на ім"я Берта, що раніше фігурував в справі "Аерофлоту". Millhouse спростувала повідомлення про причетність Швідлера до цієї справи, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Мосміськсуд визнав законним заочний арешт Березовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі