понеділок, 20 серпня 2007 13:04

Москвичка за зраду спалила статевий орган колишнього чоловіка

У Москві за зраду жінка спалила статевий орган свого колишнього чоловіка. З обвугленими кінцівками чоловік госпіталізований, проте екс-дружина себе винуватою не відчуває.

Жорстокою розправою 41-річна Ірина К. намагалася помститися чоловікові Дмитру за його численні романи на стороні. Подружжя прожило разом 19 років, але останні три роки були розлучені, хоч і жили в одній квартирі.

Для помсти жінка вибрала найбільш відповідний момент, коли 48-річний Дмитро ні фізично, ні психологічно не був готовий відбити напад. Незадовго до події він зламав п"яту, не міг нормально пересуватися і велику частину часу проводив удома.

До того ж у мить, коли жінка вирішила виконати задумане, колишній чоловік за своєю звичкою дивився еротичний фільм на нічному каналі.

Жінка підійшла до чоловіка, що сидів біля телевізора, з пляшкою горілки і вилила її вміст на Дмитра. Проте підпалити спиртне за допомогою кинутого запаленого сірника їй не вдалося: полум"я на льоту згасло.

Дмитро в цей момент, не розуміючи сенсу того, що відбувається, навіть не намагався зупинити божевільну жінку, пише видання. У результаті Ірина скрутила з газети гніт і шпурнула палаючий папір на статевий орган Дмитра.

Сам Дмитро досі не може зрозуміти, чому дружина вчинила з ним так жорстоко. "Три роки тому, нічого не пояснюючи мені, Ірина подала заяву на розлучення, — розповідає чоловік. — А зараз от — спалила живцем. Досі не розумію, за що мені таке покарання".

Сама Ірина своєї провини не визнає і вважає, що навіть колишній чоловік-зрадник гідний найстрашнішої кари, укладає видання, пише газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Москвичка за зраду спалила статевий орган колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі