субота, 05 січня 2008 12:21

Москвичі прощаються з Олександром Абдуловим

Москвичі прощаються з Олександром Абдуловим

Прощання з народним артистом Росії Олександром Абдуловим, який помер вранці в четвер, проходить в театрі "Ленком".

Після відспівування в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Путінках труну з тілом Абдулова доставили в театр. До початку офіційної частини громадської панахиди зі своїм другом прощаються ЛеонідЯрмольник, СергійСтепанченко, СергійЧонішвілі, МаркЗахаров та інші артисти театру.

Біля театру чергують бригади "швидкої допомоги".

Олександр Гаврилович Абдулов потрапив до лікарні в серпні 2007 року. Під час зйомок в Балаклаві, під Севастополем, у нього несподівано загострилася виразка шлунку. Актор був негайно прооперований. Через декілька днів його перевезли до Москви, а потім він відправився до Ізраїлю на консультацію. Там йому був поставлений діагноз "рак легенів".

В четвер в 6:20 актор помер в Центрі серцево-судинної хірургії імені Бакульова.

Абдулову було 54 року - він народився 29 травня 1953 року. Популярний актор багато і успішно працював в кінематографі. Він знімався в таких картинах, як "Звичайне диво", "Той самий Мюнхгаузен", "Будинок, який побудував Свіфт", "Убити дракона", "Карнавал", "Геній".

Поховають актора на Ваганьковському кладовищі, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Москвичі прощаються з Олександром Абдуловим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі