четвер, 10 травня 2007 13:43

Москвич зірвався з 18-метрової скелі в Криму і зламав лише коліно

У Криму рятувальники надали допомогу 55-річному росіянинові - жителеві Москви, який під час сходження на масив Кільсе-бурун зірвався і впав зі скелі заввишки 15-28 метрів. Але з травм отримав лише декілька ударів і перелом коліна. Про це повідомили в прес-службі Ялтинського міського управління МНС.

- Група з 3-х чоловік, здійснювала плановий підйом на гору за маршрутом 5 категорії складності, - повідомив командир гірського пошуково-рятувального загону МНС міста Ялти Юрій Павлов. - Не дійшовши до вершини приблизно 50 метрів, чоловік зірвався і, пролетівши 15-18 метрів, ударився об скелю, внаслідок чого отримав перелом лівого колінного суглоба".

На допомогу до постраждалої групи прийшли співробітники гірничо-пошукового рятувального загону МНС України. Спочатку вгору підняли потерпілого, а потім і решту членів групи. Постраждалого доставили в Ялтинську міську лікарню, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Москвич зірвався з 18-метрової скелі в Криму і зламав лише коліно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі