вівторок, 08 травня 2007 10:19

Москвич замовив вбивство гінеколога через смерть своєї дитини

У Москві співробітники міліції запобігли замовленому вбивству одного з провідних російських учених в області акушерства і гінекології.

Як повідомили в прес-службі Департаменту по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом МВС Росії, професора - завідувача відділенням однієї із столичних клінік - намагався "замовити" чоловік його колишньої пацієнтки.

За даними слідства, у 2005 році до медичної установи поступила жінка з патологією вагітності. Не дивлячись на всі зусилля медиків, врятувати дитину не вдалося.

Після виписки жінка і її чоловік, 37-річний менеджер комерційної фірми, багато разів зверталися в різні інстанції і правоохоронні органи, вимагаючи притягати до відповідальності лікарів клініки за допущені помилки. Всі перевірки підтвердили правильність дій медичного персоналу і повну невинність завідувача відділенням.

Недавно у Департамент надійшла інформація, що чоловік шукає виконавця для вбивства професора клініки. Було вжите всі заходи із забезпечення безпеки потенційної жертви, наголосили в МВС.

Підозрюваного затримано при передачі грошей, пише  ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Москвич замовив вбивство гінеколога через смерть своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі