неділя, 26 грудня 2010 14:12

Москва заледеніла: аеропорт Домодєдово знеструмлений (ФОТО)
9

Фото: Фото: Reuters

Робота московського аеропорту Домодєдово припинена через обрив електропроводів на двох підмосковних підстанціях, повідомляє РИА "Новости".

"У зв'язку із обмерзанням, на підстанціях в Подільську і в селищі Володарського були обірвані електропроводи, які йдуть в аеропорт Домодєдово. Через це робота аеропорту тимчасово припинена", - повідомила керівник прес-служби Домодєдово Олена Галанова.

Близько 100 населених пунктів в Підмосков'ї також залишилися без електрики 26 грудня через налипання мокрого снігу і льоду на лінії електропередач. За її словами, поки невідомо, коли аеропорт знову запрацює.

"Зараз фахівці МОЕМК ведуть відновлювальні роботи", - сказала Галанова.

Між тим, пасажирів, котрі знаходяться в знеструмленому аеропорту "Домодєдово", попросили роз'їжджатися по домівках, повідомляє Інтерфакс.

"До нас вийшли льотчик і людина, яка представилася начальником зміни аеропорту, і попросили залишити " Домодєдово ". Вони сказали, що сьогодні рейсів вже не буде", - розповів один з пасажирів.

Агентство також посилається на представників низки великих авіакомпаній, які припускають, що аеропорт відновить роботу не раніше кінця дня.

Нагадаємо, негода перешкодила тисячам європейцям потрапити додому в переддень Різдва. Більше двохсот пасажирів відсвяткували Різдво в холах головного французького аеропорту Руассі-Шарль де Голль, через сильний снігопад у Дубліні скасування або перенесення рейсів торкнулися приблизно сорок тисяч осіб, а в міжнародний аеропорт Брюсселя доставили сотні ліжок для відпочинку пасажирів невилетівшіх рейсів.

Зараз ви читаєте новину «Москва заледеніла: аеропорт Домодєдово знеструмлений (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі