неділя, 19 жовтня 2008 11:35

Москва названа найдорожчим містом для розкішного життя

Москва названа найдорожчим містом для прибічників розкішного способу життя. До такого висновку прийшов журнал The Forbes, що порівняв ціни на предмети розкоші у восьми фінансових столицях світу.

Рейтинг був складений на основі порівняння цін на "корзину преміум класу", що включає, у тому числі, кілограм чорної ікри від компанії Petrossian, автомобіль "Роллс-ройс" марки Phantom, сумку Keepall від Louis Vuitton, піаніно Steinway, комплект сорочок Turnbull & Asser, годинник Rolex, сукня від Bill Blass і номер-с"ют в Four Seasons, Intercontinental або Ritz Carlton.

Найдешевшим містом для прибічників розкішного способу життя, згідно з рейтингом The Forbes, є Париж. У столиці Франції, відзначає журнал, найнижча ціна на чорну ікру.  Друге місце зайняв Лос-Анджелес, де с"ют в готелі Ritz Carlton коштує всього 1095 доларів США. На третьому місці в списку найвигідніших міст для розкішного життя дісталося Токіо, головним недоліком якого укладачі рейтингу визнали непомірно високу ціну на шампанське Dom Perignon. Четвертим став Дубаї в ОАЕ, де зупинитися в розкішному готельному номері можна всього за 863 долари за ніч.
Зараз ви читаєте новину «Москва названа найдорожчим містом для розкішного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі