понеділок, 16 квітня 2007 19:16

Московський маніяк-педофіл виявився будівельником

В понеділок у Підмосков"ї за підозрою у вбивстві 10-річної дитини в місті Лікіно-Дулєво (Орєхово-Зуєвський район) затримали місцевого жителя.

- Сьогодні затримано 20-річного місцевого жителя, співробітника будівельної фірми, який підозрюється у вбивстві 10-річного школяра, – повідомила представник прокуратури Олена Розсохіна. Інформацію про особу затриманого вона повідомити відмовилася, посилаючись на те, що затриманого молодого чоловіка ще навіть не заарештували.

Найближчим часом вирішать питання про арешт підозрюваного і пред"явлення йому звинувачення.

Прокуратура Підмосков"я наразі розслідує кримінальну справу про жорстоке вбивство 10-річного школяра в Орєхово-Зуєвському районі області. В суботу близько 23:30 в міську клінічну лікарню Орєхово-Зуєва з міста Лікіно-Дулєва доставили хлопчика з колото-різаною раною шиї. Підлітка медики знайшли біля будинку 55 на вулиці Жовтневій. Зараз 10-річний школяр знаходиться в лікарні.

Слідчі з"ясували, що на обох підлітків напали 14 квітня близько 19:00. До них підійшов чоловік і, погрожуючи ножем, затягнув у ліс. Там злочинець зґвалтував дітей, після чого наніс ножові поранення і сховався, повідомили в прокуратурі Підмосков"я.

За фактом вбивства одного з підлітків і поранення іншого порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 30 і ч. 2 ст. 105 (замах на вбивство двох осіб, пов"язаний з насильницькими діями сексуального характеру), ст. 105 УКРФ (вбивство) і ч. 3 ст. 132 (насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітнього). Зараз слідчі зі слів уцілілого підлітка встановлюють прикмети злочинця.

Неділю тому в Люберецкому районі області вбили 10-річну школярку. Мешканку селища Томіліно Настю Бутенкову знайшли між поверхами на чорних сходах будинку, де вона жила. Злочинця, що напав на неї, злякали сусіди. Тоді дівчинка була ще жива, але пізніше померла. Експертиза підтвердила, що дитину задушили мотузком або зашморгом. Поки що вбивцю не знайшли. Проте через декілька днів у слідства з"явилося коло конкретних підозрюваних, повідомили в прес-службі прокуратури Московської області, передає Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Московський маніяк-педофіл виявився будівельником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі