неділя, 29 квітня 2007 16:20

Моряки ЧФ Росії побили українських студентів

Морські піхотинці ЧФ РФ побили членів Всеукраїнської молодіжної організації "Студентське братство", які пікетували Херсонеський маяк. Про це повідомив в неділю, 29 квітня, лідер "Студентського братства" Олег Яценко.

За його словами, інцидент стався у суботу вранці під час пікетування маяка з вимогою "припинити втручання у внутрішні справи України і порушення її Конституції, законів і міжнародних договорів".

Яценко повідомив, що російські військові зірвали українські прапори, встановлені на місці пікету, поламали і поглумилися над ними. Після цього на місце події на машині приїхали представники "Російського блоку", які на місцях зірваних українських прапорів встановили прапори Російської Федерації.

За словами лідера "Студентського братства", співробітники СБУ не втручалися в цю ситуацію, а представники міліції відмовилися припинити незаконну акцію "Російського блоку" і фіксувати правопорушення з боку російських військових.

Разом з тим Яценко заявив, що всі неправомірні дії російських військових були зафіксовані на відеокамеру, пише Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Моряки ЧФ Росії побили українських студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі