вівторок, 15 січня 2008 12:41

Морячка народила чотирьох дітей за чотири хвилини

Морячка народила чотирьох дітей за чотири хвилини
Дружина балтійського мічмана Юлія Граховська поставила "світовий рекорд за швидкістю дітородіння", народивши за чотири хвилини двох хлопчиків і двох дівчаток.

Радості подружжя Граховських не було меж, коли вони дізналися, що у них буде малюк. Вони давно мріяли про синочка. Як же було здивування Юлії, коли обстеження показало, що вона чекає четверню.

Лікарі відразу узяли незвичайну породіллю під суворий нагляд. Пологи у Юлії приймали відразу декілька гінекологів.

Першим на світ з"явився двокілограмовий хлопчик. А потім з хвилинним інтервалом - дівчинка вагою 1780 грамів. Через хвилину народився ще один хлопчик - вагою 1850 грамів. Останньою "вийшла" дівчинка вагою 1860 грамів.

"У сім"ях Юлії і Сергія вже народжувалися близнята, тому у цієї пари із самого початку була велика вірогідність народити двійнят, - говорить завідувач відділенням інтенсивної терапії пологового будинку Анвар Сафоров. - Але такого ніхто не припускав. Вона народила четверню за чотири хвилини"

Граховські з восьмилітньою дочкою Надею живуть в малогабаритній трикімнатній квартирі.

"Тісно буде з таким поповненням! - посміхається щаслива матуся. - Але, як мовиться, в тісноті, та не в образі. Та і флот нас не кине."

Дізнавшись, що у мічмана Сергія Граховського народилася четверня, заступник командувача Балтійським флотом контр-адмірал Віталій Фещенко надав багатодітному тату двотижневу відпустку і обіцяв поклопотати про виділення нової великої квартири, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Морячка народила чотирьох дітей за чотири хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі