субота, 28 липня 2007 11:44

Мороз видав розпорядження про скликання позачергової сесії ВР

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз у п"ятницю, 27 липня, видав розпорядження про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п"ятого скликання.

Як повідомили у прес-службі Верховної ради України, у тексті документа зазначається, що розпорядження видано у зв"язку з вимогою 179 народних депутатів України про скликання позачергової сесії Верховної Ради України п"ятого скликання та відповідно до частини другої статті 11 Регламенту Верховної Ради України.

Згідно з розпорядженням, позачергова сесія Верховної Ради України п"ятого скликання має бути скликана 31 липня 2007 року.

Розпорядженням голови Верховної Ради, зокрема, визначено, що у ході позачергової сесії парламенту має бути розглянуто наступні питання:

1) Про рішення Конституційного Суду України від 9 липня 2007 року у справі про соціальні гарантії громадян;

2) Про стан правового забезпечення проведення позачергових виборів до Верховної Ради України;

3) Про закони України, прийняті Верховною Радою України у період з 5 до 27 червня 2007 року;

4) Про Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо усиновлення";

5) про проект Постанови Верховної Ради України про включення до порядку денного сесії Верховної Ради України законопроекту про внесення змін до Конституції України та його направлення до Конституційного Суду України (реєстр. N 3725-П), повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз видав розпорядження про скликання позачергової сесії ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі