середа, 03 березня 2021 17:54

МОН контролюватиме працевлаштування випускників

МОН контролюватиме працевлаштування випускників
Після реєстрації документів розпочнуть тестування системи. Фото: pixabay.com

Міністерство освіти і науки України планує стежити за працевлаштуванням випускників вищих навчальних закладів.

Хочуть розпочати електронну систему моніторингу, зокрема для покращення обміну інформацією, заявив голова МОН Сергій Шкарлет, повідомляє Урядовий портал.

"Найголовнішим на цьому етапі є узгодження порядку обміну інформацією між Пенсійним фондом та Міністерством освіти й науки. Уже підготовлені проєкти наказу МОН та постанови ПФУ", - сказав Шкарлет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет коштує $55 на місяць - українка розповіла про вартість життя в Канаді

Після реєстрації відповідних документів синхронізують інформацію Єдиної державної електронної бази з питань освіти та Пенсійного фонду і розпочнуть тестування системи.

За словами Шкарлета, моніторинг є важливим елементом для аналізу рішень щодо розвитку вищої освіти в Україні. Також показник працевлаштування вплине на формули розподілу фінансування вузів.

Посібник спортсмена Володимира Кличка "Управління викликами" увійде до навчальної програми Гарвардської бізнес-школи. Стратегію можна застосовувати в бізнесі та у повсякденному житті.

Зараз ви читаєте новину «МОН контролюватиме працевлаштування випускників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі