вівторок, 29 липня 2008 12:38

Молодят розстріляли під час медового місяця (ФОТО)

Трагічно закінчився медовий місяць на Карибах для молодят з Великої Британії: в останній день свого перебування на острові Антігуа вони зазнали нічного озброєного нападу просто в двомісному готельному коттеджі-люкс. В результаті дружина загинула, а чоловік був доставлений в лікарню в критичному стані.

Газета Antigua Sun пише, що 31-річна пара приїхала на курорт 14 липня, і неділя - день, коли сталася трагедія - повинен був стати останнім в їхній туристичній подорожі. В результаті він став останнім в їхньому спільному житті.

Дружина Кетрін Боуен, яка працювала лікарем, отримала вогнепальне поранення в голову, від якого померла на місці, а чоловік, Бенджамін Маллені, теж лікар, був поранений в шию, і зараз медики борються за його життя. Тривогу підняли жителі сусіднього котеджу, які почули постріли посеред ночі.

Поки не відомо, скільки було нападаючих і які були їхні мотиви. Ймовірно, злочинець або злочинці увірвалися в котедж з метою пограбування, коли молодята вже спали, проте потім "щось пішло не так", і пролунали фатальні постріли.

Поліція приступила до ретельного розслідування трагедії, на місці весь день працювали криміналісти і кінологи з собаками-шукачами, намагаючись знайти хоч якісь зачіпки, що допомогли б вийти на вбивць.

За вихідні дні поліція затримала 14 осіб, підозрюваних в причетності до різних злочинів, що почастішали на острові останнім часом. Газета повідомляє, що британка стала вже 10-ою жертвою вбивства на Антігуа. На минулих вихідних ще дві людини зазнали нападу невідомих людей в масках.

Фото Reuters, The Sun

Зараз ви читаєте новину «Молодят розстріляли під час медового місяця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі