пʼятниця, 20 серпня 2010 11:40

Молоді американці не вміють писати від руки

Молоді американці не вміють писати від руки

У США оприлюднили результати щорічного тесту Mindset, згідно з результатами якого, більшість молодих американців вважають, що Бетховен це прізвисько собаки, а Мікеланджело - назва комп'ютерного вірусу.

Опитування проводиться американськими соціологами щорічно серед молодих американців, які вступають до університетів США.

Результати Mindset цього року показали, що більшість американських абітурієнтів не вміють писати від руки і вважають електронну пошту занадто повільною.

Соціологи упевнені, що випускники 2014 не знатимуть про існування Чехословаччини, Клінт Іствуд для них буде режисером мелодрам, а не Брудним Гаррі.

Перший подібний тест продився в 1980 році, з нього соціологи дізналися, що молодь знає про існування тільки одного Папи Римського - Йоана Павла II. Для опитаних в 1999 році Югославія ніколи не існувала, а написання слова Солідарність з великої літери викликало подив.

Нагадаємо, згідно з результатами дослідження, проведеного раніше, дев'ять відсотків американців вважають, що причина конфлікту на Балканах полягає у відділенні Чечні від Сербії.

А американські туристи були визнані найнеохайнішими в світі.

За матеріалами: Радиостанция Эхо Москвы, Радио Маяк

Зараз ви читаєте новину «Молоді американці не вміють писати від руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі