пʼятниця, 02 листопада 2007 19:39

Молода росіянка пограбувала за годину трьох мадридських таксистів

У Мадриді затримана громадянка Росії, що пограбувала із спільником за одну годину трьох таксистів, повідомив в п"ятницю в прес-службі Національної поліції Іспанії (НПІ).

"Громадянка Росії Ірина П., 29 років, і її спільник, іспанець Хуан Хосе М., зробили за годину три озброєні напади на мадридських таксистів з метою пограбування. В ході одного з нападів вони нанесли таксистові поранення", - розповів представник поліції.

За його словами, нападу на водіїв таксі були здійснені на вулицях Лас-Мусас, Падре Ксифре і Гутьерре-де-Сетіна. Він відмовився назвати прізвище затриманих "на користь слідства".

"Ірина П. проживала в Іспанії нелегально протягом декількох років, затримувалася правоохоронними органами і мала на руках розпорядження іспанського суду покинути в найкоротші терміни територію країни", - сказав представник НПІ. Він додав, що поліція вже передала росіянку і її спільника в розпорядження судового слідчого, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Молода росіянка пограбувала за годину трьох мадридських таксистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі