пʼятниця, 20 квітня 2007 11:34

Молдавський футболіст виїхав до Іспанії гастарбайтером

Футболіст молдавського клубу "Дачія", що виступає у вищій лізі місцевого чемпіонату, Сергій Потримба покинув команду і відправився на заробітки до Іспанії, де він буде різноробочим. Головна причина від"їзду гравця з команди - низька заробітна плата, яка складає 200-250 доларів в місяць, повідомляє інтернет-видання cissoccer.com.

Потримба виїхав до Іспанії близько тижня тому, і керівництво "Дачиі" не має до футболіста претензій. "Він попросив звільнити його. Ми пішли йому назустріч і розірвали контракт з обопільної згоди. Претензій до нього немає. Правда, його контракт залишився як і раніше в клубі", - відзначив президент "Дачії" Драгош Хинку.

За словами рідного брата Потримби, який працює в Іспанії вже три роки, він допоможе своєму родичеві з працевлаштуванням. "Я заробляю 1700-1800 євро в місяць. Звичайно, Серьожі тут буде краще, ніж удома убиватися на футбольному полі за гріш! Допоможу йому влаштуватися. Якщо не будівельником (тут навик потрібний), то на меблеву фабрику точно", повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Молдавський футболіст виїхав до Іспанії гастарбайтером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі