пʼятниця, 22 червня 2007 15:54

Молдаванка задекларувала марихуану на україно-молдовському кордоні

Співробітники Дністровської митниці зіткнулися з нестандартною ситуацією під час перевірки потягу сполученням "Кишинів-Москва" на україно-молдовському кордоні.

У одному з вагонів потягу під час заповнення митної декларації громадянка Молдови відзначила наявність у неї трьох пакетів з подрібненими рослинами, схожими на марихуану, які знаходилися її багажі, передає прес-служба Держмитслужби.

Разом з жінкою їхала її дочка, а тому для з"ясування обставин і проведення поглибленого митного контролю вони обидві були зняті з потягу.

Під час перевірки особистих речей громадянки - господарської сумки і валізи, жінка заявила, що має ще декілька пакетиків зілля. Таким чином, в цілому було виявлено 13 поліетиленових пакетиків з подрібненими рослинами, схожими на марихуану, загальною вагою разом з пакетиками 2760 грам.

Складений протокол огляду місця події. Речовина вилучена і відправлена на експертизу. Перевірка продовжується.

Варто нагадати, що звернення на території України, як і переміщення через її митний кордон, особливо небезпечних наркотичних засобів, до яких віднесений і канабіс, заборонено, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Молдаванка задекларувала марихуану на україно-молдовському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі