вівторок, 14 вересня 2010 12:41

Могильов розповів, скількох підлеглих притяг до відповідальності

Могильов розповів, скількох підлеглих притяг до відповідальності

З початку цього року за допущення правопорушень в службовій діяльності стосовно працівників органів внутрішніх справ порушено 462 кримінальні справи.

Про це на колегії МВС в Києві заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, зауваживши, що із загального обсягу цих справ 377 порушені за матеріалами Служби внутрішньої безпеки МВС.

За словами міністра, кількість таких справ зросла у Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Закарпатській, Сумській, Донецькій областях та у Києві.

Могильов зазначив, що переважну більшість справ порушено за посадові злочини. Зокрема, за хабарництво - 106, службове підроблення - 90, перевищення влади - 86, зловживання владою - 81, за службову недбалість - 13.

Могильов звернув увагу, що найбільше кримінальних справ порушено щодо дільничних - 82. Далі йдуть працівники карного розшуку - 59, інспектори ДАІ - 57, слідчі - 38, співробітники з охорони громадського порядку - 32, БНОН - 20, ДСБЕЗ - 12, ДСО - 10, УБОЗ - 8.

"Ми і надалі проводитимемо роботу з очищення власних рядів від випадкових людей і тих, хто себе заплямував", - запевнив Могильов, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Могильов розповів, скількох підлеглих притяг до відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі