четвер, 10 червня 2010 14:31

Могильов каже, що усунув від роботи причетних до смерті студента в міліції

Могильов каже, що усунув від роботи причетних до смерті студента в міліції

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов під час прямої лінії в газеті Комсомольська правда в Україні заявив, що всіх осіб, які причетні до загибелі 19-річного студента Ігоря Індила у Шевченківському РВВС, усунено від роботи.

"На сьогодні всі матеріали нашої службової перевірки, судової медичної експертизи перебувають у прокуратурі. За підсумками цих матеріалів прокуратура прийматиме рішення. У принципі, цей випадок трагічний. Мені шкода, що навколо цього випадку почали знаходити політичне підґрунтя", - сказав Могильов.

За словами Могильова, якщо провину працівників міліції буде встановлено, то вони понесуть кримінальну відповідальність.

"Рішення буде прийматися об'єктивне. Справа перебуває на контролі у Президента", - сказав Могильов.

Як повідомлялося, Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві підтримує ініціативу щодо проведення ексгумації тіла студента, який загинув у столичному Шевченківському райуправлінні міліції.

Нагадаємо, у травні в Шевченківському райвідділі Києва помер 19-річний студент Ігор Індило.

Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві назвало причиною смерті Інділа, доставленого в Шевченківське районне управління міліції в Києві нібито за влаштований бешкет в гуртожитку, в якому він жив, закриту черепно-мозкову травму після падіння у міліцейському відділку через сильне алкогольне сп'яніння.

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками Шевченківського райуправління у зв'язку із загибеллю студента.

Зараз ви читаєте новину «Могильов каже, що усунув від роботи причетних до смерті студента в міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі