четвер, 13 вересня 2007 09:20

Могилевську, яка повернулася з Франції, в аеропорту зустрічав Яма (ФОТО)

Потрапивши в автомобільну аварію, Наталія Могилевська серйозно пошкодила праву руку. Лікувати фізичні і моральні травми співачка відлетіла до Франції. Через аварію Наталія Могилевська не зможе зніматися у серіалі "Цей танець", участь співачки в проекті "Танці з зірками-3" теж під великим питанням. А ще довелося відмінити запланований на осінь концертний тур Україною спільно з Владом Ямою і балетом Freedom.

Учора увечері Могилевська нарешті повернулася додому. У аеропорту її з квітами зустрів Влад Яма.

- Почуваю себе складно, - зізналася Наталія. - Курс лікування пройшла, але психологічно все ще важко. Через чотири місяці потрібно буде робити ще одну операцію. А сьогодні мені мають зняти шви.

Зіткнувшись з муніципальним медичним обслуговуванням, Могилевська вирішила купити Києву машину швидкої допомоги з необхідними медикаментами.

- Коли я потрапила в аварію, першою до місця ДТП приїхала міська "швидка", - говорить співачка. - Я була просто в шоці: у медиків не було навіть бинта, і вони переді мною постійно вибачалися. Тепер я думаю влаштувати аукціон своїх концертних нарядів або проведу кілька концертів у Києві, а на виручені гроші куплю машину з необхідними медикаментами і постійно стежитиму за тим, щоб там були ліки, повідомляє "Комсомольская правда" - Украина".


Зараз ви читаєте новину «Могилевську, яка повернулася з Франції, в аеропорту зустрічав Яма (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі