середа, 04 червня 2008 12:28

Могилевській вийняли з руки залізну спицю

Могилевській вийняли з руки залізну спицю

Співачці Наталії Могилевській зробили чергову операцію на руці. Наслідки аварії, в яку співачка потрапила 28 серпня минулого року, досі нагадують про себе. Днями Наталія повернулася на лікарняне ліжко для того, щоб, нарешті, вийняти з руки залізну спицю, з якою весь цей час ходила.

Її водій не впорався яз керуванням джипа "Тойота" і врізався спочатку в автобус, а потім у бордюр. Співачка отримала серйозну травму руки - був роздроблений лікоть. Кращі фахівці Інституту хірургії і трансплантології АМН України рятували руку Наталії майже дві години.

"Операція була достатньо складна і тонка, ми збирали осколки кістки за допомогою двох спиць і дротяної конструкції. Тому довелося застосувати загальний наркоз", - розповідав тоді професор Олександр Радомський.

А далі слідував болісний відновний період. Співачка розповідала, що лікар радив розробляти їй руку по методу спортсменів - класти кінцівку на лід і згинати-розгинати багато раз, а це дуже боляче.

Майстерність хірургів і упертість Могилевської дали результат: вже через місяць вона виступала в шоу "Танці з зірками-3", чим образила свого лікаря, який був категорично проти такого ризику. Весь цей час металева спиця, яка скріпляла осколки кістки, залишалася в руці, хоча вийняти її Наталія збиралася давно.

Ще в березні співачка розповідала про наслідки травми: "Рука почуває себе чудово, але через щільний графік роботи я до цих пір не вийняла спицю з ліктя. Зараз повернуся з туру і обов"язково це зроблю". Пройшли ще два місяці, і Наталя таки вирішила позбавитися від чужорідного тіла.

Операція пройшла успішно. І вже через декілька годин після цього співачка приступила до роботи на студії. повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Могилевській вийняли з руки залізну спицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі