понеділок, 18 серпня 2008 09:01

Могилевська вже три роки намагається створити сім"ю (ФОТО)
6

Увечері 14 серпня Наталія Могилевська у одному з музичних магазинів Києва презентувала нову збірку своїх найкращих пісень та відеокліпів "The best: Любила", а також влаштувала автограф-сесію.


До журналістів і фанатів Н. Могилевська приїхала у хорошому настрої разом із екс-учасником програми "Шанс" Петром Дмитриченком та своїм прес-агентом Михайлом Ясинським. Як повідомила співачка, раніше цього ж дня вона стала хрещеною матір"ю. "Я хрестила Настю - одну із близняток, які недавно з"явилися на світ у моєї близької подруги, однокурсниці та відомої циркової артистки Ірини Герман", - поділилася з журналістами співачка.

За словами Н. Могилевської, альбом "The best: Любила" - це подарунок генерального продюсера компанії "Moon Records" - Андрія Пасічника на день народження співачки.


"Весь новий альбом - соціальний. Я говорю про ліміт, про людей, які виїжджають із рідного міста до столиці. Вони намагаються знайти там себе, знайти себе у житті. Перша любов, перші поцілунки, перші аборти, презервативи, антиСНІД. Якщо ми сьогодні не розкажемо про це, вони завтра взнають про це на вулиці, - я буквально говорю це у кліпі", - поділилася Н. Могилевська.

За словами співачки, її творчість повністю змінилася. Тепер на сцені поруч із Н. Могилевською глядачі побачать живих музикантів, сама артистка змінить блискітки, стрази та підбори на стиль кежуел (повсякденний), а свій новий альбом вона називає молодіжним.

Також Н. Могилевська через місяць має намір відкрити власний продюсерський центр. Ще у планах співачки - зняти кіно за мотивами твору Лади Лузіної та народити трьох дітей.

"Зараз я не тільки люблю, я навіть намагаюся створити сім"ю. Я це роблю вже три роки. У нас із моєю коханою людиною є домовленість, що ми не афішуємо хто він. Хоч ви напевно розумієте, хто він, але поки я не назвала - ніхто не пише, і слава Богу", - усміхається Н. Могилевська, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Могилевська вже три роки намагається створити сім"ю (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі