понеділок, 29 жовтня 2007 09:11

Могилевська вдарила Яму в обличчя (ФОТО)

 
Від ефіру до ефіру випаровується міжнародний статус нинішніх "Танців з зірками". Проект вже залишив Мануель Ортега. А зараз і італійська пара Памела Камасса – Анжело Мадоніа продемонструвала, що закордонним танцюристам з нашими зірками змагатися на паркеті не під силу. На підтримку італійців надіслали найменше sms, тому їм довелося битися з парою, яка потрапила в немилість жюрі, Оленою Шоптенко і Максимом Неліпою.

Наташі Корольовій і Євгену Папунаїшвілі підгірчили перебування на "Танцях" не скупість жюрі або глядачів, а крадіжка сумки Наташі, де були їх документи і інші цінні речі. Євген повідомив, що сумку так і не вдалося розшукати, а документи все ще в процесі відновлення.

Кульмінація третього випуску "Ліги Чемпіонів" припала на "циганський" танець Могилевської і Ями, в якому Наташа цілувалася з своїм партнером, а потім вліпила йому ляпас.

І хоча зірки повідомили жюрі, що це їх перший ляпас, Могилевська і на загальній репетиції з такою ж силою врізала Ямі. Звичайно, на ефірі Могилевська демонструвала переляк тому, як зопалу вона приклалася до Ями, але чи був цей ляпас від душі, або театральний трюк, залишається тільки здогадуватися.

І хоча в народі "Танці-3" називають дуеллю Наталії Могилевської і Лілії Подкопаєвої, на цей раз жюрі вище за всіх оцінило інтернаціональну пару Мрочек – Пелипенко, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Могилевська вдарила Яму в обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі