субота, 27 вересня 2008 20:43

Могилевська та Гайтана прийшли в НП "Україна" в однакових сукнях (ФОТО)

Якщо зірка йде до дизайнера, а не в бутік, значить, вона хоче гарантованої ексклюзивності, неповторності. Схоже, в Україні це лише теорія. Оскільки на практиці протягом одного тижня "БЛИК" зустрів в НП "Україна" двох відомих співачок в дуже схожих сукнях: в понеділок, на ювілеї Леоніда Кучми - Наталку Могилевську, а в середу - Гайтану на дні народження каналу Інтер. На обох були вбрання від українського дизайнера Лілії Літковської. Ні, їх крій відрізнявся, але стиль той же, що не страшно, коли б не ідентичність матеріалу з паєтками, з якого їх пошили. Як з"ясував "БЛИК", схожість суконь пояснюється тим, що вони з однієї і тієї ж колекції Літковської, яка називається "Колекція змін. Осінь-зима 2008-2009". - Паєтки або стилізація луски рептилій зараз дуже модні у всьому світі. Такі тканини бувають різними - є ті, що можна використовувати і в повсякденному одязі. Зараз в моді деталізовані поверхні з матовим блиском. Це можуть бути і тканини, залиті лаком. Особливо модні кольори - золото, срібло, чорний, білий або просто колір сірого заліза. Можна додати бронзу, щоб було відчуття, ніби людина в металі.

Але це зовсім не проста тканина. Тут залежить від основи, від того, приклеєні паєтки або вони пришиті на натуральних тканинах. Така тканина може коштувати до 2000 євро, - сказала "БЛИК" пані Ворожбіт, яка в тандемі з Тетяною Земськовою шиють наряди для Таїсії Повалій, Олени Воробєй та Руслани Писанки.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська та Гайтана прийшли в НП "Україна" в однакових сукнях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі