пʼятниця, 13 червня 2008 08:47

Модель-товстуха стала "Міс Лондон" (ФОТО)

 
Модель, яку провідні модельні агентства Британії визнали "товстухою", отримала корону "Міс Лондон". Честолюбна Лі Грін з "немодельним" 46-м розміром одягу була визнана найкрасивішою з 200 конкурсанток. В наступному місяці вона продовжить боротьбу за титул "Міс Англія"с іншими регіональними фіналістами, пише The Daily Mail.

В інтерв"ю виданню 22-річна Грін розповіла, що через фігуру декілька лондонських модельних агентств відмовилися прийняти її, не дивлячись на те, що вона на 2 розміри "худіша" будь-якої середньостатистичної британки.

"Я хотіла піти в модельний бізнес, - розповіла красуня. - Проте майже скрізь мені відповідали відмовою, оскільки я "велика" для нормальної моделі. Мені сказали, що я дуже товста і що мені необхідно скинути вагу. Один агент навіть заявив мені, що я повинна наполегливо працювати до тих пір, поки не стану худорлявою".

Але, як зізнається новоспечена "Міс Лондон", мати один розмір з Вікторією Бекхем або з дівчатками з групи Girls Aloud - це не для неї.

Як заявив випускник Лондонського Коледжу Моди, а нині модний консультант компанії French Connection, зараз індустрія моди тримається на худих моделях: на них лежить відповідальність за те, що багато дівчаток страждають розладом травлення.

В той же час, представник лондонського агентства Models 1 сказав, що вони не наймають моделей "товстіше" 44 розміру, проте, але, за його словами, вони не називали Лі Грін "товстою" і не радили скинути вагу.

У агентстві Storm Model Management також відмовили "товстусі" Грін, проте, як запевнила власниця агентства Сара Дукас, причина була не в її розмірі. Дукас підкреслила, що не знає про випадок з міс Грін, додавши: "Я думаю, що у неї шикарна фігура. У наших каталогах є дівчатка, які навіть "товстіші" за 46-й розмір. Якщо їй відмовили, то, швидше за все, її зовнішній вигляд просто не підійшов нам. Я шокована, що хтось може говорити такі жахливі речі".

Сама Лі Грін сподівається, що, взявши участь в конкурсі "Міс Англія", вона зможе на своєму прикладі показати альтернативний варіант моделі, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Модель-товстуха стала "Міс Лондон" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі