пʼятниця, 16 листопада 2007 14:52

Модель померла від анорексії на свій день народження: вона важила лише 22 кг (ФОТО)

 
У Ізраїлі померла від анорексії колишня манекенниця Іланіт Елімелех. Вона померла на свій день народження. Їй виповнилося 34 роки. При зрості 172 см жінка важила всього 22 кілограми. 21 рік вона боролася з анорексією.

Вперше на подіум Іланіт вийшла, коли їй було всього лише 13 років. Тоді ж вона захворіла - все почалося після того, як її попросили схуднути на 2 кілограми. Протягом багатьох років Іланіт мріяла повернутися до нормального життя і боролася з хворобою.

Як пише NEWSru, кілька років тому до Ізраїлю приїжджала знімальна група американського телеканалу ABC, що знімала фільм про анорексію. Журналісти планували узяти інтерв"ю у Іланіт. Проте зйомка не відбулася. Американці визнали, що колишня модель виглядає дуже жахливо.

"Вона померла у себе удома. За декілька годин до цього ми говорили по телефону. Я сказала їй, що приїду до неї, допоможу їй зібратися і привести в порядок нігті, а потім ми кудись сходимо, щоб відсвяткувати її день народження. Але коли я приїхала, вона була вже мертва", - розповіла мати Іланіт.

Зараз ви читаєте новину «Модель померла від анорексії на свій день народження: вона важила лише 22 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі