субота, 26 липня 2008 15:55

МНС вже евакуювало 5 тисяч людей з постраждалих районів (ФОТО)
5

В постраждалих від повені областях України врятовано майже 700 людей, відселено понад 5 тисяч.

Про це повідомили у прес-службі першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова.

Як наголошується в повідомленні, основні зусилля рятувальників, що ліквідують наслідки повені в Карпатському регіоні, спрямовані на пошук потерпілих та надання допомоги населенню, яке постраждало від стихії. На сьогоднішній момент врятовано 673 людини та відселено 5 180 осіб.


"У рятувальних роботах задіяні спеціальні транспортні засоби: гелікоптери та машини-амфібії... Роботи з укріплення інженерних споруд, створення захисних дамб, відновлення електропостачання та зв"язку в населених пунктах, що постраждали, будуть продовжуватись безперервно до повної ліквідації наслідків стихії", - зазначив Турчинов.

У прес-службі першого віце-прем"єра підкреслюють, що урядова комісія з ліквідації наслідків паводка в кількох західних областях України, яку очолює міністр МНС Володимир Шандра, разом зі штабом з ліквідації наслідків стихії здійснює координацію рятувальних робіт і працює в цілодобовому режимі.

Внаслідок сильних дощів та погіршення погодних умов протягом на території Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей підтоплено 15 514 житлових будинків, без електропостачання залишилось 318 населених пунктів, пошкоджено 145 автомобільних та 95 пішохідних мостів, розмито 140 кілометрів доріг.

Найскладніша ситуація склалась в Івано-Франківській області, яка опинилась в епіцентрі стихійного лиха, повідомляє 1+1 News

Зараз ви читаєте новину «МНС вже евакуювало 5 тисяч людей з постраждалих районів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі