вівторок, 15 січня 2008 13:51

МНС склав розклад вибухів під Новобогданівкою

У Мелітопольському районі Запорізької області на території 275-ї бази зберігання артилерійських боєприпасів МНС сьогодні відновлене знищення боєприпасів і пороху методом підриву.

Як повідомили у Головному управлінні МНС у Запорізькій області, "з 15 січня 2008 року планове знищення боєприпасів і пороху в спеціально обладнаних місцях на території 275-ї артбази поновлюється. Вибухи проводитимуться з 14.00 до 15.00 щодня, крім неділі силами 2-го аварійно-рятувального загону, Центрального аварійно-рятувального загону і трьома групами від аварійно-рятувального загону смт Мирне".

Як повідомлялося, планові підриви боєприпасів з 275-ї бази зберігання артилерійських боєприпасів були припинені наприкінці грудня 2007 р.

За даними прес-служби Запорізької ОДА, з метою "дати можливість піротехнікам зустріти Новий рік і Різдво у колі сім`ї". 11 січня групи знищення боєприпасів повернулися під Новобогданівку і в період з 11 по 14 січня проводили огляди готовності техніки, спецобладнання тощо, підготовчі роботи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «МНС склав розклад вибухів під Новобогданівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі