неділя, 03 лютого 2008 10:55

Мітт Ромні перемагає на праймеріз в штаті Мен

На попередніх внутріпартійних виборах кандидатів в президенти США, що відбулися в суботу в штаті Мен, перемагає Мітт Ромні.

По даним, отриманим після обробки 57 відсотків бюлетенів, Ромні - колишній губернатор штату Массачусетс - набирає 52 відсотки голосів. Його основний конкурент в боротьбі за висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії - сентатор від штату Арізона Джон Маккейн - отримує 22 відсотки голосів. Третє місце на праймеріз в штаті Мен займає Майк Хаккабі, що заручився підтримкою 5 відсотка виборців.

Перемога Ромні в штаті Мен, відзначають політологи, в черговий раз підтверджує, що основна боротьба за місце кандидата від Республіканської партії йтиме між ним і Маккейном. Одним з головних етапів цієї боротьби розвернеться 5 лютого, коли в так званий "супервівторок" внутріпартійні вибори пройдуть відразу в 22 штатах, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Мітт Ромні перемагає на праймеріз в штаті Мен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі