середа, 05 вересня 2007 15:12

Митрофанов винен ЛДПР 2 млн євро - Жиріновський

Олексій Митрофанов, який перейшов з ЛДПР до "Справедливої Росії", як і раніше винен партії 2 мільйони євро. З такою заявою на прес-конференції в Москві виступив Володимир Жиріновський.

Лідер ЛДПР представив журналістам копію розписки Митрофанова, в якій він "зобов"язується надати матеріальну допомогу партії у розмірі 2 млн євро до 1 травня 2004г." Проте, як затверджує Жіріновській, цих грошей партія не отримала до цих пір, і саме тому Мітрофанов вирішив піти з партії.

"Зараз треба гроші віддавати, а навіщо? Є дружина, діти", - сказав Жиріновський. Він відзначив, що Митрофанов розіграв успішний сімейно-комерційний проект, і заявив, що колишнього члена партії можна засудити по статті "шахрайство" УК РФ.

Коментуючи майбутні вибори в Державну думу, глава ЛДПР відзначив, що партійний список очолять він сам, керівник фракції Ігор Лебедєв і "ще одна нікому не відома людина".

Олексій Мітрофанов вийшов з ЛДПР і вступив до "Справедливої Росії" 29 серпня 2007 року. Як пояснив політик, він 16 років був в ЛДПР, і рішення перейти "було непростим". "Воно продиктоване рядом обставин. Якщо в 1990-і роки ЛДПР грала значну роль в житті країни і була найяскравішою партією, то останні чотири роки фракція в Держдумі не просунула жодного істотного законопроекту або поправки до федерального бюджету", - відзначив Митрофанов, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Митрофанов винен ЛДПР 2 млн євро - Жиріновський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі