четвер, 21 червня 2007 13:42

Митники витягнули з білизни пенсіонерки $20 тисяч

Спробу вивозу валюти з приховуванням від митного контролю попереджено працівниками служби Амвросіївської митниці (Донецька область).

Через митний пост "Успенка" до Росії  на автомобілі "ГАЗ" прямувала 55-річна українка, яка повідомила, що не перевозить предмети, обов"язкові до декларування. Проте, враховуючи дуже нервову поведінку жінки, митники попередили громадянку про можливість застосування щодо неї досить неприємної, але вимушеної процедури – особистого огляду. Коли і на це попередження жінка відповіла, що чиста перед законом, у її білизні було виявлено пакунок з 20 тисячами американських доларів.

Як повідомила громадянка, вона виїжджала на постійне місце проживання до Росії і боялася повідомляти у дорозі про велику суму грошей, що була у неї.

Прихована від митного контролю валюта на суму понад 100 тисяч гривень вилучена, повідомила прес-служба Державної митної служби.

Зараз ви читаєте новину «Митники витягнули з білизни пенсіонерки $20 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі