вівторок, 19 серпня 2008 15:38

Митниця "Борисполя" повернулася до вибіркового контролю багажу

Українська митниця повернулася до вибіркового контролю багажу громадян, що прилітають в аеропорт "Бориспіль" з-за кордону.

Про це повідомили у Департаменті організації митного контролю Державної митної служби України.

Департамент організації митного контролю зазначив, що контроль багажу всіх громадян, які перетинають митний кордон України в аеропорту "Бориспіль", навіть "зеленим коридором", який передбачає спрощену форму контролю, діяв як тимчасовий захід з 14 лютого по 28 липня цього року.

За даними Держмитслужби, порядок, згідно з яким на "зеленому коридорі" у "Борисполі" були встановлені додаткові технічні пристрої для контролю усього багажу та ручної поклажі громадян, що прибувають в Україну, був затверджений наказом Держмитслужби від 14.02.2008 N121 "Про введення в дію рішення колегії Держмитслужби від 08.02.2008".

Цей порядок, відзначає Держмитслужба, було "направлено на посилення роботи з профілактики, виявлення та припинення порушень митного законодавства".

"На даний час на "зеленому коридорі" зали "Приліт" терміналу "В" ДП Міжнародного аеропорту "Бориспіль" здійснюється вибірковий контроль багажу громадян з використанням технічних засобів контролю", зазначається у Держмитслужбі, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Митниця "Борисполя" повернулася до вибіркового контролю багажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі